iskustvo fleksibilnost učinkovitost

Dobrodošli u HILVERSUM

Predani smo
kvaliteti

Naš tim stručnjaka posvećen je stvaranju čeličnih konstrukcija različitih namjena. Svaki projekt predstavlja izazov koji rješavamo s vrhunskom preciznošću i inovativnošću. Izrada i montaža čeličnih konstrukcija postala je naša specijalnost, pružajući čvrstoću i trajnost. Posjedujemo opsežnu opremu za obradu metala koja pokriva sve - tokarenje, glodanje, bušenje, brušenje, rezanje i zavarivanje.
  • Pružamo uslugu 24/7
  • Koristimo sigurnu tehnologiju
  • Nudimo cijene unaprijed
  • Projektiramo i izrađujemo
ZAVARIVANJE ČELIČNE KONSTRUKCIJE
OBRADA ČELIKA
OBRADA INOXA

Kontinuirano ulažemo u razvoj poslovanja

O nama

Izrada i
montaža čeličnih konstrukcija

Kao stručnjak za izradu i montažu čeličnih konstrukcija možemo ponuditi različite usluge koje obuhvaćaju sve korake procesa izrade i montaže. Mlado smo poduzeće koje je u konstantnom razvoju i trudimo se redovito pratiti trendove u industriji. Obrazovanje tima, izgradnja dugoročnih odnosa s klijentima i ulaganje u modernu opremu su naši ključni koraci koje poduzimamo kako bismo poboljšali svoj posao. Kontinuirano upravljamo kvalitetom i okolišem kako bismo postigli bolju radnu učinkovitost uz znatno manji broj grešaka te samim time ostvarili manje troškove i preciznije isporuke što direktno utječe na zadovoljstvo naših kupaca i njihovo povjerenje.
  • Dizajniranje i planiranje
  • Rezanje i oblikovanje
  • Spajanje i montaža
OBRADA ALUMINIJA
Our Fun Facts

Oblikujemo budućnost metalne obrade

U moru poduzeća za obradu metala ističemo se svojom sposobnošću suočavanja s projektima bilo koje veličine i složenosti. Ponuda usluga u obradi metala obuhvaća sve, od osnovnih zadataka do visoko složenih projekata. Bez obzira koliko jednostavan ili izazovan bio vaš projekt, nudimo prilagođena rješenja koja odražavaju vaše jedinstvene potrebe.
0
GOTOVI
PROJEKTI
0
ZADOVOLJNI
KLIJENTI
0
PROJEKTI
U IZRADI

Metaloprerađivačka industrija!


 
Naši ciljevi u bliskoj budućnosti su:
  • > pružiti izvanrednu kvalitetu i točnost u svim aspektima naših usluga  obrade metala

  • > kontinuirano ulagati u obrazovanje i stručnost našeg tima kako bismo bili u koraku s najnovijim tehnologijama i industrijskim trendovima

  • > izgraditi dugoročne partnerske odnose s našim klijentima pružajući im podršku, povjerenje i suradnju

  • > poboljšati efikasnost i produktivnost naših procesa kroz stalnu optimizaciju i primjenu najboljih industrijskih praksi

 


misija

vizija

misija

Misija je pružiti vrhunsku kvalitetu i preciznost u obradi metala prilagođavajući se specifičnim potrebama naših klijenata.

Posvećujemo se pružanju inovativnih rješenja, ispunjavanju najviših standarda industrije i ostvarivanju dugoročnih partnerstva s našim klijentima.

VIZIJA

Naša vizija je postati vodeći pružatelj usluga obrade metala prepoznat po vrhunskoj kvaliteti, pouzdanosti i stručnosti.

Želimo biti prva opcija za naše klijente kada su u potrazi za visoko preciznom i pouzdanom obradom metala.

Neprestano ćemo se usavršavati, ulagati u najnoviju tehnologiju i održavati snažne odnose s našim klijentima kako bismo ostvarili rast i uspjeh našeg poslovanja.